Nyhedsbrev nr.5
 
 

Kære venner ...

Så er der mindre end tre uger til de russiske børn og unge kommer til Ikast. De fleste ting er ved at være på plads og vi modtager stadig positive tilbagemeldinger om støtte til projektet. I denne uge har Ferskvandscentret i Silkeborg tilbudt os billetter til en meget favorabel pris og fagforeningen HK fra Herning arbejder på at finde midler til at invitere børnene i Aqua og på en sejltur med Hjejlen til Himmelbjerget.
Ikast kirke repræsenteret ved bl.a. Karin Vestergaard inviterer børnene til en kort andagt i kirken og forærer dem en bibel på deres eget sprog  og efter andagten inviterer de på aftensmad m.m.
Vi modtager stadig mange fine brugte ting og fam. Søndergaard, Tulstrup-Faurholt har sponseret en masse nyt tøj til børnene.
Arnold Buscks Boghandel i Herning har pakket poser til alle børnene med skrive-og tegneredskaber og blok og dagbog.
Sanita A/S fra Ikast har inviteret børnene på besøg den første hverdag, de er i byen for at forære dem et par nye sko, vise dem fabrikken og lageret og byde på en sodavand.
Henriette Dyrby og alle hendes hjælpere arbejder på højtryk i den sydlige del af Jylland for at samle ting og madvarer til de russiske børn.
Vi har ikke modtaget ændrede oplysninger fra Rusland, så vi forventer fortsat, at børnene dukker op i Ikast den 7.juli på et eller andet tidspunkt af døgnet.
Mde venlig hilsen på gruppens vegne...
Eli Nicolaisen
ehn@usk.dk
www.tjernobyl.dk

 
 
 
Sidst opdateret: 19-06-2006 af Eli Nicolaisen